Αν το mail δεν εμφανίζεται σωστά, πατήστε ΕΔΩ
 
ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019
Χάλκινο Μετάλλιο στην 30ή Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (ΙΒΟ 2019)
 
 
Συγχαίρουμε τη μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων, Νεφέλη Κωνσταντινίδου (Β΄ Λυκείου), που κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στην 30ή Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας (30th International Biology Olympiad, IBO), που έλαβε χώρα στο Szeged της Ουγγαρίας μεταξύ 14 - 21 Ιουλίου 2019.
 
Περισσότερα...
 
 
Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ
 
 
Πρωτιές μαθητών των Εκπαιδευτηρίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019
 
 
 
Πρωτιές και εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων E. Μαντουλίδη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019.
  • 117 μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ
  • 106 μαθητές πέτυχαν σε σχολές υψηλής ζήτησης
  • 27 μαθητές πέτυχαν στις 10 πρώτες θέσεις
 
Περισσότερα...
 
Χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do
 
Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ά. Αρχίπωβα (Γ΄ Λυκείου) κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στις μάχες Νεανίδων έως 52 κιλά, 16 - 17 χρονών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do ITF Εφήβων - Νεανίδων, Ανδρών - Γυναικών και Βετεράνων.
 
Περισσότερα...
Η Υπουργός Παιδείας τίμησε τους διακριθέντες μαθητές στον Διεθνή Διαγωνισμό Βιολογίας
 
Η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ν. Κωνσταντινίδου (Β΄ Λυκείου), που διακρίθηκε με το χάλκινο μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας, έγινε δεκτή από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ν. Κεραμέως.
 
Περισσότερα...
Βράβευση από την Υπουργό Παιδείας διακριθέντων μαθητών σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες
 
Οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μ. Κωνσταντινίδου (Γ΄ Γυμνασίου), Α. - Χ. Σάββα (Γ΄ Λυκείου) και Κ. Κωνσταντινίδης (Β΄ Γυμνασίου) έγιναν δεκτοί και βραβεύτηκαν από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές που διακρίθηκαν σε Μαθηματικές Ολυμπιάδες.
 
Περισσότερα...
Συμμετοχή μαθήτριας στη Βουλή των Εφήβων
 
Στο πλαίσιο της ΚΔ΄ Συνόδου του προγράμματος «Βουλή των Εφήβων - Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή (2018 – 2019)», που διεξήχθη από τις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2019, η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων Ε. Κιμπουροπούλου (Γ΄ Λυκείου) και έφηβοι βουλευτές από σχολεία της Ελλάδας και της ομογένειας συμμετείχαν και εργάστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με κεντρική θεματική τα ανθρώπινα δικαιώματα.
 
Περισσότερα...
 
 
 
 
 
 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο   -   Λ Υ Κ Ε Ι Ο
 
Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2019
 
 
 
Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» για το 2019. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα βιωματικού επαγγελματικού προσανατολισμού, που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά από τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη.
Τα «Προγράμματα Επιχειρηματικότητας» στοχεύουν στην καλύτερη κατανόηση των επιστημών μέσω της εφαρμογής τους στην πράξη και, ταυτόχρονα, δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες μαθητές να εξερευνήσουν τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να επιλέξουν έναν κλάδο σπουδών συναφή με αυτά.
 
Περισσότερα...
 
26 Χρόνια Θερινά Προγράμματα για την Εξάσκηση της Αγγλικής Γλώσσας στη Μ. Βρετανία
 
Είκοσι τρεις μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων παρακολούθησαν μαθήματα και πήραν μέρος σε αθλητικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Πανεπιστήμιο Westminster University, Harrow Campus, στο πολυπολιτισμικό Λονδίνο.
 
Περισσότερα...
Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων έγιναν δεκτοί σε Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα κύρους σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ και της Ευρώπης
 
Μαθητές των Εκπαιδευτηρίων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Studies Abroad έλαβαν μέρος σε Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα το καλοκαίρι του 2019 σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ. και της Ευρώπης. 
 
Περισσότερα...
Λήξη του καινοτόμου προγράμματος Art & Science Days 2019
 
Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το καινοτόμο πρόγραμμα Art & Science Days 2019, που οργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη, με στόχο την καλύτερη προσαρμογή, την άμεση εξοικείωση, τη δημιουργική απασχόληση και την προετοιμασία των μαθητών, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στις 11 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα...
Υποδοχή μαθητών Α΄ Γυμνασίου και νέων μαθητών ενδιάμεσων τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου
 
Τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς και μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.
 
Περισσότερα...
Αγιασμός - Έναρξη Σχολικής Χρονιάς (Γυμνάσιο - Λύκειο)
 
Η νέα σχολική χρονιά 2019 - 2020 ξεκίνησε και το πρώτο κουδούνι χτύπησε για τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου - Λυκείου. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν και γονείς των παιδιών.
 
Περισσότερα...
Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Σπουδών στο Λύκειο
 
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι γονείς και οι μαθητές του Λυκείου και της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Σπουδών σε κάθε τάξη.
 
Περισσότερα...
Studies Abroad: Eπισκέψεις εκπροσώπων ξένων πανεπιστημίων
 
Τα Εκπαιδευτήρια, στο πλαίσιο του προγράμματος Studies Abroad, φιλοξενούν κάθε χρόνο εκπροσώπους κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, οι οποίοι ενημερώνουν τους μαθητές για το Πρόγραμμα Σπουδών και την ακαδημαϊκή ζωή και απαντούν σε όλες τις πιθανές ερωτήσεις ή απορίες τους. 
 
Περισσότερα...
Φθινοπωρινό Debate Camp της Πανελλήνιας Ένωσης Forensics
 
Μαθητές του μεταμεσημβρινού τμήματος Debate, του ομίλου Forensics των Εκπαιδευτηρίων καθώς και μαθητές του Κολεγίου Ανατόλια παρακολούθησαν το φθινοπωρινό Debate Camp της Πανελλήνιαs Ένωσης Forensics στην αγγλική γλώσσα, που φέτος φιλοξένησε το Αμερικανικό Κολέγιο Ανατόλια στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα...
 
 
 
Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο
 
 
Υποδοχή μαθητών Νηπιαγωγείου - Α΄ Δημοτικού
 
 
 
Λίγες μόνο μέρες πριν από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς το σχολείο άνοιξε τις πύλες του, για να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές. Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και της Α’ Δημοτικού έφτασαν για πρώτη φορά στα Εκπαιδευτήρια, γνώρισαν τις καινούριες τους δασκάλες και εξερεύνησαν τις νέες τους τάξεις.
 
Περισσότερα...
 
Αγιασμός Δημοτικού - Έναρξη σχολικής χρονιάς
 
Το κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων, μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν ξανά στο σχολείο για την τέλεση του Αγιασμού και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
 
Περισσότερα...
Υποδοχή μαθητών ενδιάμεσων τάξεων Δημοτικού
 
Λίγο πριν από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς υποδεχτήκαμε και καλωσορίσαμε στα Εκπαιδευτήρια, με ιδιαίτερη χαρά, τους καινούριους μαθητές των τάξεων Β’ - ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου.
 
Περισσότερα...
Ημέρα Γνωριμίας - Ενημέρωση για προγράμματα σπουδών
 
Λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα σπουδών κάθε τάξης, καθώς και για τα εκπονούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα.
 
Περισσότερα...
 
 
Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ   Σ Τ Α Θ Μ Ο Σ   -   Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο
Φθινοπωρινοί περίπατοι Νηπιαγωγείου - English Garden
 
 
 

Τα σχολεία ξεκίνησαν! Οι μικροί μας μαθητές βρίσκονται στις τάξεις τους, γεμίζοντας τις σχολικές τους τσάντες με εμπειρίες, δεξιότητες και γνώσεις.
Άραγε τα παιδιά γνωρίζουν σε ποια εποχή του χρόνου βρισκόμαστε; Τι παρατηρούν γύρω τους; Έχουν όλα τα δέντρα τα φύλλα τους ή κάποια έχουν αρχίσει να τα χάνουν; Και τι χρώμα έχουν τα φύλλα αυτή την εποχή; Επίσης, γιατί το πρωί φοράμε ζακέτα και γιατί δεν συνεχίζουμε να πηγαίνουμε για μπάνιο στη θάλασσα;
 
Περισσότερα...
 
 
 
 
 
 
S a v e   t h e   D a t e
 
 

  Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019                                                      
 
 
 
 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
 
 
© 2019 Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη