Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων τον μήνα Ιανουάριο του 2020.
 
Αν το mail δεν εμφανίζεται σωστά, πατήστε ΕΔΩ
 
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020
Προσομοίωση Συνεδρίασης Ολομέλειας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
 
 
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 16 και 17 Ιανουαρίου 2020, τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη μετατράπηκαν σε αίθουσα Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις ανάγκες της 4ης Προσομοίωσης Συνεδρίασης Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές δημιουργικότητας και καλής συνεργασίας σε περισσότερους από 200 μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου από 13 σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια, της Ελλάδας και της Ομογένειας που πήραν μέρος.
 
Περισσότερα...
 
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας αποφοίτων - γονέων 2020
 
 
Σε πολύ ευχάριστη και συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 στο «Kitchen Bar» η καθιερωμένη, πλέον, κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παλαιών αποφοίτων, των οποίων τα παιδιά φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια.
 
Περισσότερα...
 
 
Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ
 
 
Πρωτιά σε Διεθνές Τουρνουά Σκάκι
 
 
 
Ο μαθητής Ε. Ιωαννίδης (Γ΄ Λυκείου) κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στο 42o Ανοικτό Διεθνές Τουρνουά Σκάκι «Λευκός Πύργος 2020».
 
Περισσότερα...
 
Χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do
 
Ο μαθητής Μ. Αρχίπωβ (Β΄ Γυμνασίου) διακρίθηκε με χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Ανοιχτό Πρωτάθλημα President's Cup στη Μόσχα της Ρωσίας (25 - 26/01/2020)
 
Περισσότερα...
 
 
 
 
 
 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο   -   Λ Υ Κ Ε Ι Ο
 
Ομιλία του αποφοίτου Ραφαήλ Τσιάμη
 
 
Την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 ο απόφοιτος του 2018 και φοιτητής του Πανεπιστημίου Harvard των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ραφαήλ Τσιάμης ΄18 μίλησε σε μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, Α΄ και Β΄ Λυκείου, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το σχολικό έτος 2018 - 2019 σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) και συμμετείχαν στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο Μαθηματικών της ΕΜΕ.
 
Περισσότερα...
 
Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 160 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ»
 
Επιλεγμένοι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, επτά ως μαθητές - εισηγητές και δεκαεπτά ως μαθητές - παρατηρητές, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο «Κωστής Παλαμάς. 160 χρόνια από τη γέννησή του» με θέμα: «Ο Παλαμάς και η γλώσσα».
 
Περισσότερα...
Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά «Moraitis Debate Cup»
 
Μαθητές του μεταμεσημβρινού τμήματος Debate του Γυμνασίου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά «Moraitis Debate Cup» της Σχολής Μωραΐτη.
 
Περισσότερα...
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου στο Θεματικό Μελισσοκομικό Πάρκο
 
Η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου επισκέφθηκε το Θεματικό Μελισσοκομικό Πάρκο Anel Honey Park, στο Ν. Ρύσιο Θεσσαλονίκης.
 
Περισσότερα...
 
 
 
Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο
 
 
Επίσκεψη της Γ΄ Δημοτικού στην «Οδύσσεια» του ΝΟESIS
 
 
 
Οι μαθητές της Γ΄ Δημοτικού των επισκέφτηκαν το ΝΟESIS, όπου ξεναγήθηκαν στην «Οδύσσεια», το πρώτο μυθολογικό πάρκο και μουσείο στην Ελλάδα.
 
Περισσότερα...
 
Η Γ΄ Δημοτικού στο Αρχαιολογικό Μουσείο
 
Οι μαθητές της Γ' Δημοτικού επισκέφτηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες συμπλήρωσαν φύλλα εργασίας, με σκοπό να ανακαλύψουν τους θεούς και τους ήρωες της αρχαίας Ελλάδας.
 
Περισσότερα...
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Ακαδημίας Κολύμβησης
 
Την Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 στο Κολυμβητικό Κέντρο Star Pool Center η Ακαδημία Κολύμβησης των πραγματοποίησε την καθιερωμένη Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.
 
Περισσότερα...
Εξετάσεις ζωνών και κοπή πίτας Ακαδημίας Tae Kwon Do
 
Την Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και οι εξετάσεις Ζωνών της Ακαδημίας Tae Kwon Do.
 
Περισσότερα...
Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ   Σ Τ Α Θ Μ Ο Σ   -   Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο
Επίσκεψη Οδοντιάτρου στον Παιδικό Σταθμό
 
 
Ολοκληρώνοντας το πρωτοποριακό μας πρόγραμμα «Μαθαίνω να ζω υγιεινά», καλέσαμε στον Παιδικό Σταθμό την οδοντίατρο κυρία Λυσίτσα Στέλλα, για να μιλήσει στα παιδιά για τη σπουδαιότητα της υγιεινής των δοντιών μας.
 
Περισσότερα...
 
Οι μικροί μαθητές γνωρίζουν τους «Θεούς του Ολύμπου»
 
Τα Προνήπια τα Νήπια και τα Beatles επισκέφτηκαν το θεματικό πάρκο «Θεοί του Ολύμπου» για να θαυμάσουν το μεγαλείο της ελληνικής μυθολογίας.
 
Περισσότερα...
Επίσκεψη Προνηπίων στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης
 
Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού Προγράμματος «Άνθρωποι που άλλαξαν τον κόσμο» τα Προνήπια έρχονται σε επαφή με εξέχουσες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας.
 
Περισσότερα...
 
Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Σ Μ Ο Σ 
 
 
 
Οι μικροί μας μαθητές πούλησαν στο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar τις εργασίες που με μεράκι δημιούργησαν και συγκέντρωσαν το ποσό των 1152,62€.
 
Περισσότερα...
 
 
Τ Α   Ν Ε Α    Τ Ω Ν   Α Π Ο Φ Ο Ι Τ Ω Ν
 
Κοπή πίτας «Συλλόγου Αποφοίτων»
 
 
Κάποιοι θα πουν ότι ήταν απλώς ακόμη μία κοπή πίτας... όσοι όμως παρευρέθηκαν έχουν διαφορετική άποψη!
Ήταν μια συνάντηση «πολύχρωμη», με παρόντες αποφοίτους από το 1989 μέχρι και το 2019, με γονείς, καθηγητές και φίλους, που όλοι τους σε κάθε εκδήλωση και δράση βρίσκονται δίπλα μας! Χάρη σε όλα αυτά τα όμορφα πρόσωπα έγινε όμορφη και ξεχωριστή η βραδιά κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου!
 
 
S a v e   t h e   D a t e
 
 
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020
 
 
Δηλώστε συμμετοχή και ελάτε να μας γνωρίσετε στην ημέρα γνωριμίας για τις εξετάσεις υποτροφιών 2020 - 2021.
 
 
 
 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
 
 
© 2019 Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη