Ας θυμηθούμε τι έκαναν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων τον Σεπτέμβριο του 2018.
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Πρωτιές μαθητών των Εκπαιδευτηρίων σε σχολές υψηλής ζήτησης
 
 
 
 Πρωτιές και εισαγωγή σε σχολές υψηλής ζήτησης πέτυχαν οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων               E. Μαντουλίδη στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018.
  • 104 μαθητές πέτυχαν την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.
  •   88 μαθητές πέτυχαν σε σχολές υψηλής ζήτησης.
  •   18 μαθητές πέτυχαν στις 10 πρώτες θέσεις των σχολών που επέλεξαν.
 
Περισσότερα...
 
 
Δ Ι Α Κ Ρ Ι Σ Ε Ι Σ
 
 
Πρωταθλητής Ευρώπης μαθητής της Β΄Λυκείου
 
 
 
Ο μαθητής της Β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων και αθλητής του ΑΜΟ Γαλαξίας Θεσσαλονίκης            Ε. Ι. σημείωσε νέα μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό σκάκι στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 2018, που διεξήχθη στη Ρίγα της Λετονίας από 20 έως 29 Αυγούστου.
Ο Ε. κατέλαβε την 1η θέση αήττητος...
 
Περισσότερα...
 
Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Κwon Do
 
Ασημένιο μετάλλιο στο Tae Kwon Do κατέκτησε η μαθήτρια της Α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων και πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 Ά. Α., στις ομαδικές μάχες νεανίδων 16 -17 χρονών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do Εφήβων - Νεανίδων και Βετεράνων στο Μινσκ της Λευκορωσίας...
 
Περισσότερα...
Πρωτιά του ΜΑΣ στο τουρνουά εφήβων «Νίκος Δημητρίου»
 
Η εφηβική ομάδα του ΜΑΣ Ευάγγελος Μαντουλίδης τερμάτισε πρώτη και αήττητη στο 2ο τουρνουά εφήβων «Νίκος Δημητρίου» που διοργανώθηκε στο «Ιβανώφειο» 7 με 9 Σεπτεμβρίου...
 
Περισσότερα...
Διάκριση στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης
 
Ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων Α. T. συμμετείχε στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ποίησης - Διηγήματος 2018, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης, και απέσπασε τον Β΄ έπαινο.
.
 
Περισσότερα...
 
 
 
 Γ Υ Μ Ν Α Σ Ι Ο   -   Λ Υ Κ Ε Ι Ο
 
 
Υποδοχή μαθητών Α΄ Γυμνασίου και
νέων μαθητών ενδιάμεσων τάξεων Γυμνασίου - Λυκείου
 
 
 
Την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου των Εκπαιδευτηρίων ενημερωτική συνάντηση για τους γονείς και μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.
 
Περισσότερα...
 
Αγιασμός - Έναρξη Σχολικής Χρονιάς (Γυμνάσιο - Λύκειο)
 
Το πρώτο κουδούνι για τη σχολική χρονιά 2018 - 2019 χτύπησε στο Γυμνάσιο - Λύκειο των Εκπαιδευτηρίων. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς συγκεντρώθηκαν στο σχολείο για τον Αγιασμό και την έναρξη των μαθημάτων.
 
Περισσότερα...
Ενημερωτική συνάντηση για το Πρόγραμμα Σπουδών στο Λύκειο
 
Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι γονείς και οι μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Πρόγραμμα Σπουδών σε κάθε τάξη.
 
Περισσότερα...
15η Μαθηματική Εβδομάδα 2018
 
Από 3 έως 7 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη η 15η Μαθηματική Εβδομάδα με συμμετοχή μαθητών των Εκπαιδευτηρίων και άλλων σχολείων της πόλης.
 
Περισσότερα...
Ενημερωτική παρουσίαση για την ΕΛΣΤΑΤ (Ελληνική Στατιστική Αρχή)
 
Την Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων, στο πλαίσιο της δράσης για την «Ανάπτυξη της Στατιστικής Παιδείας στην Ελλάδα», παρακολούθησαν ενημερωτική παρουσίαση από την ΕΛΣΤΑΤ.
 
Περισσότερα...
87η Διεθνής Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων
 
Η μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου Β. Τ. έλαβε μέρος στην 87η Διεθνή Συνδιάσκεψη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων στο Βίλνιους της Λιθουανίας από τις 14 έως 22 Ιουλίου 2018 ως μέλος της ελληνικής αποστολής.
 
Περισσότερα...
Mandoulides Computer Epathlon & Hackathlon Camp
 
Το διήμερο πρόγραμμα Mandoulides Computer Epathlon & Hackathlon Camp 2018 των Εκπαιδευτηρίων, που για άλλη μια φορά άνοιξε την αυλαία των Θερινών Προγραμμάτων 2018, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.
 
Περισσότερα...
Mandoulides Programming Day
 
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Mandoulides Programming Day. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής θεματικές ενότητες: Εισαγωγή στον προγραμματισμό, Μεταβλητές, Τελεστές, Δομή Ακολουθίας, Δομή Επιλογής, Δομή Επανάληψης, Κατασκευή αλγορίθμων και προγραμμάτων.
 
Περισσότερα...
Φθινοπωρινό Debate Camp της Πανελλήνιας Ένωσης Forensics
 
Μαθητές του μεταμεσημβρινού τμήματος Debate και του ομίλου Forensics των Εκπαιδευτηρίων παρακολούθησαν το φθινοπωρινό Debate Camp της Πανελλήνιαs Ένωσης Forensics στην αγγλική γλώσσα, που φέτος φιλοξένησαν τα Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου.
 
Περισσότερα...
5η Πανελλήνια Ημέρα Αθλητισμού
 
Τη Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν αγώνες για τις τάξεις της Α' - Β' - Γ' Γυμνασίου και Α' - Β' Λυκείου, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου/Λυκείου.
 
Περισσότερα...
 
 
 
Δ Η Μ Ο Τ Ι Κ Ο
 
Υποδοχή Νηπιαγωγείου - Α’ Δημοτικού
 
 
Λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς το σχολείο άνοιξε τις πύλες του, για να υποδεχτεί τους μικρούς μας μαθητές. Τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού, του Νηπιαγωγείου και της Α’ Δημοτικού έφτασαν για πρώτη φορά στα Εκπαιδευτήρια, γνώρισαν τις καινούριες τους δασκάλες και εξερεύνησαν τις νέες τους τάξεις, ενώ παράλληλα οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο λειτουργίας του σχολείου.
 
Περισσότερα...
 
Αγιασμός - Έναρξη Σχολικής Χρονιάς
 
Το κουδούνι χτύπησε και οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων βρέθηκαν ξανά στο σχολείο για την τέλεση του Αγιασμού και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μέσα σε μία συγκινητική ατμόσφαιρα γονείς, εκπαιδευτικοί και μαθητές...
 
Περισσότερα...
Ημέρα Γνωριμίας Δημοτικού
 
Τη Δευτέρα, 17 και 24 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτηρίων η Ημέρα Γνωριμίας Δημοτικού, στη διάρκεια της οποίας οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών....
 
Περισσότερα...
Υποδοχή των νέων μαθητών Β' - ΣΤ' Δημοτικού
 
Λίγο πριν να ξεκινήσει η φετινή σχολική χρονιά στο σχολείο μας υποδεχτήκαμε και καλωσορίσαμε με ιδιαίτερη χαρά τους καινούριους μαθητές της Β’ - ΣΤ΄ του Δημοτικού Σχολείου.
 
Περισσότερα...
 
 
Π Α Ι Δ Ι Κ Ο Σ   Σ Τ Α Θ Μ Ο Σ   -   Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο
Φθινοπωρινός περίπατος στο Φράγμα της Θέρμης
 
Τις αλλαγές που συμβαίνουν στη φύση το φθινόπωρο είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν οι μαθητές των Νηπίων, των Blossoms και των Beatles στον περίπατό τους στο Φράγμα της Θέρμης.
 
Περισσότερα...
 
S a v e   t h e   D a t e
 
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2018, 09:00 - 12:30
Προαύλιος χώρος Γυμνασίου
 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, 19:00
Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο των Εκπαιδευτήριων
 
 

Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη

Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
Instagram
YouTube
 
 
 
 
© 2018 Εκπαιδευτήρια E. Μαντουλίδη